Search

Over ons

Uit passie geboren is CE Schoenmode in 1984 opgericht door Piet en Tiny Frissen aan de Margrietstraat in Margraten. In 2001 is de winkel overgenomen door dochter Claudine en haar man Egied en heeft de winkel een nieuwe locatie gevonden aan de Sprinkstraat in Margraten, gelegen aan het Burg. Ronckersplein.
Naast Claudine en Egied in de basis is Iris meerdere dagen per week aanwezig. Zij versterkt hiermee het team van CE Schoenmode.

Sinds 2001 heeft de winkel een aantal restylingen gehad waardoor er niet alleen volop ruimte is voor een uitgebreide collecties kinder-, dames-, en herenschoenen maar de winkel ook altijd up to date is ingericht.
De laatste restyling heeft begin 2018 plaatsgevonden. Niet alleen een nieuw interieur maar óók een nieuwe huisstijl én een nieuwe website geven CE Schoenmode de frisse wind die ervoor zorgt dat het team haar werk met veel passie en plezier blijft voortzetten zoals alle jaren hiervoor.

 

“Schoenen zijn onze passie en service, kwaliteit en aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij nemen de tijd voor onze klanten en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen, voorzien van een goed én leuk paar schoenen uiteraard.” - Claudine

“Ik heb een opleiding tot ‘voetkundig adviseur’ gevolgd waardoor wij in eigen huis een nóg betere service kunnen aanbieden aan al onze klanten. Van klein tot groot!” – Egied

We hopen u snel in onze winkel te zien en te mogen adviseren!